Hvad er DFFO? Og hvad kan de gøre for dig og dit lokalområde?

DFFO står for ”Distriktsrådet for Feldballe og omegn” og dækker det gamle skoledistrikt, dvs. de 6 byer Feldballe, Kejlstrup, Bjødstrup, Korup, Tåstrup og Rostved, derudover er Skårup, Essig og Møllerup også en del af området.

DFFO er lokalområdets talerør og stemme i byrådet samt overfor administrationen i Syddjurs kommune. Foreningen har en rigtig god kontakt til kommunen og kan være den instans der formidler/viderebringer vigtig information omkring lokale problematikker eller ønsker fra borgerne til kommunen. En henvendelse fra DFFO vil oftest nå meget længere end en henvendelse fra private personer. DFFO kan på et helt konkret projekt hjælpe engagerede borgere med kontakten til kommunen, de kan hjælpe til at føre de rigtige mennesker sammen og kan også give et mindre økonomisk bidrag, hvis det er det, der kan gøre, at et lokalt projekt lykkedes, dog er det borgerne i distriktet der skal tage teten og gøre benarbejdet.

Har du et godt projekt eller ønske til forbedringer i dit lokalområde, så tag fat i distriktsrådet, de kan hjælpe dig i gang. De kan skabe kontakten til relevante samarbejdspartnere og tager også gerne kampen med kommunen som kan være svær at råbe op.

Kontakt os på www.dffo.dk eller send en mail til dffo@dffo.dk

Vi glæder os til at høre fra Jer.
DFFO

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: