Vælgermøde

Vælgermøde 2017 billed 1

Der var kommunalvalg onsdag d. 21. november og i den forbindelse havde DFFO – Distriktsrådet for Feldballe og Omegn – arrangeret et vælgermøde. Mødet var tirsdag d. 15. november på Feldballe Friskole.

Vi havde annonceret en del for ud for mødet, på de sociale medier, i Adresseavisen, Lokalbladet Grønærten, Figenbladet og ved ophængning af plakater rundt i området, og det gav et godt resultat. Masser af folk mødte nemlig op – faktisk var der fuldt hus –  og der var mulighed for i mindre grupper at høre forskellige politikere, ligesom der også var en klassisk paneldebat blandt politikerne.

Vælgermøde 2017 billed 2

Vi er i DFFO utroligt glade for, at så mange deltog i vælgermødet og takker Feldballe Friskole og ordstyrer Mads Stensgård Nielsen for samarbejdet.

Lone Henriksen

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

Create a website or blog at WordPress.com

Up ↑

%d bloggers like this: